Кои сме ние?

Вече близо 15 години работим  в областта на развойната дейност, инженеринга,  производство и обслужване на системи със “self-service” режим на работа. С опита, който сме натрупали, можем да бъдем полезни за тези, които търсят решения или идеи за своя бизнес.

Зад гърба си имаме многобройни работещи обекти, доволни клиенти и решени казуси. Изградили сме стабилна мрежа от контакти, обхващаща значителна част от водещите фирми в тази сфера в страната ни. Работим в тясно сътрудничество с утвърдени доставчици от Европа и Азия. Част сме от дистрибуторската мрежа на Alberici S.p.a. (Италия).

Наше предимство е познаването в детайли на използваните на пазара разплащателни устройства, техните особености, както и спецификата им на работа.

Self Service Area - За нас

Какво предлагаме?

– Богат асортимент от разплащателни устройства (монетни механизми, банкнотни валидатори), периферни помощни устройства (хопъри, четци за безконтакни карти и системи за картово разплащане с предварителен кредит и др.), резервни части и аксесоари (предни панели, кабели, ключалки, дисплеи и др.);

– Сервиз и настройка на разплащателни устройства;

– Каси на самообслужване за заведения за бързо хранене;

– Обменни машини за монети и жетони;

Self Service Area - За нас
устройства
0 +
години опит
0 +
клиенти
0 +